Despre Noi

Tot ce ai nevoie pentru planul tău de fitness


Vrei să-ți tonifiezi corpul, să te simți plin de energie și să-ți recapeți încrederea în propriile forțe? La noi găsești ce ai nevoie.


Misiunea noastră este să te sprijinim în obiectivele tale de fitness. Îți oferim produse de calitate la prețuri accesibile, fie că vrei să-ți tonifiezi corpul în confortul propriei case sau cauți să achiziționezi aparate pentru sala ta de fitness. Firma noastră activează pe piață încă din 2009, având ca principale artibuții comercializarea suplimentelor alimentare, accesoriilor și aparatelor de fitness pentru sală sau pentru acasă.


Echipa noastră este formată din sportivi tineri, pasionați de mișcare, dedicați să te ajute să obții cele mai bune rezultate și să faci obții corpul la care ai visat întotdeauna. Investim energie și capital în dezvoltarea afacerii noastre pe plan național pentru a-ți oferi calitate la cele mai bune prețuri și acces la ultimele noutăți în materie de fitness.


Câteva dintre produsele și brandurile disponibile în gama noastră sunt:

  • Suplimente nutritive (proteine, vitamine pentru creștere în greutate) – Scitec, BSN, Optinum Nutrition, Musclemeds, Full Force Nutrition, Universal
  • Aparate fitness pentru acasă (Nordictrack, Pro-from, Tunturi, Kettler, Roburt, Bremshey, Weider)