Brand
Pret
  • 560RON
  • 12685RON
RON  —  RON

Biciclete Exercitii

BICICLETE DE CAMERĂ

Utilizarea bicicletei de cameră este ideală pentru toată lumea ceea ce privește mișcarea, indiferent de vârstă și condiția fizică. Mai mult de atât, poate fi folosit și ca remediu după suferirea unor accidente. Utilizarea bicicletei de cameră este un mod sigur și plăcut pentru dezvoltarea mușchilor din picioare. Este ideal și pentru încălzire înainte de antrenamente. Datorită faptului că ocupă loc mic și pot fi folosite acasă, satisfac toate nevoile. La noi prețurile sunt foarte bune, pentru că am vrea să le facem pe plac clienților noștri.
Pe lângă bicicletele de cameră, în gama noastră colorată, găsiți și biciclete profesionale fabricate pentru sala de fitness. Mașinile noastre profesionale ajung pe piață în funcție de tip și de cantitate la un preț unic, de aceea solicitați informații despre aparate pe telefon sau e-mail, iar colegii noștri vă vor pregăti oferta cea mai avantajoasă.

Bicicletă ergometric

Bicicletele de cameră cu ergometru se bucură de popularitate pe zi ce trece. Ergometri afișează performanța dumneavoastră și dispun cu informații detaliate despre antrenament. Ergometrul este o alegere perfectă pentru cei care vor să-și testeze condiția, sau cei care vor să repete aceleași exerciții sau vor să primească un feedback despre antrenamentul lor.

Reglajul ergometrilor este electrică, astfel primiți informații punctuale. La ergometru performanța utilizatorului este pus pe ecran în Watt, pe când la bicicletele de cameră pe afișaj apere numai gradul de greutate.

Biciclete Exercitii
3400.00 RON
Biciclete Exercitii
2699.00 RON
Biciclete Exercitii
4840.00 RON